Trafikledare till Taxi Stockholm Sirius

Om oss

Taxi Stockholm är den ledande partnern för taxitjänster i Stockholm och stockholmarnas främsta taxibolag. Taxi Stockholm är den ledande partnern för taxitjänster i Stockholm och stockholmarnas främsta taxibolag. Vi har höga ambitioner i alla våra kundmöten dagligen och ständig utveckling av tjänster för företag och privatpersoner. Våra fordon arbetar året om och dygnet runt för att ge den bästa möjliga servicen. Taxi Stockholm inkluderar även vårt dotterbolag Sirius Omsorg. Sirius erbjuder samhällsbetalda resor, så som turbundna resor och skolskjutsar. Våra fordon arbetar året om och dygnet runt för att ge den bästa möjliga servicen. Taxi Stockholm inkluderar även vårt dotterbolag Sirius Omsorg. Sirius erbjuder samhällsbetalda resor, så som turbundna resor och skolskjutsar.

Tjänsten

Taxi Stockholm Sirius behöver förstärka trafikledare för befintliga och tillkommande uppdrag. Som trafikledare spelar du en avgörande roll för hur Taxi Stockholm Sirius levererar den kvalitet och service som våra kunder och partners förväntar sig. Du är en del av en grupp som arbetar tätt med varandra för att supportera förarna med bland annat frågor om aktuella köruppdrag och hjälp med bilarnas tekniska utrustning.

  • Du kommer prioritera och fördela köruppdrag samt besvara samtal från kunder och förare. I tjänsten ingår administrativa uppgifter relaterade till växelns arbete.
  • Tempot är tidvis högt och många saker händer samtidigt, vilket ställer stora krav på samarbete, noggrannhet och fokus.

Profil

Vi söker kreativa lagspelare som klarar av att hantera stressiga situationer. Du är del av ett team, som även under tidspress samarbetar och ser din del i en större helhet. Du behåller ett lugn och hanterar dina arbetsuppgifter metodiskt enligt fastlagda rutiner och policys.

Du är serviceinriktad, initiativtagande och uthållig med fokus på lösningar och resultat. Då arbetet varierar i belastning behöver du vara flexibel och stresstålig med en förmåga att prioritera bland de uppgifter som ska lösas.

Utbildning och erfarenhet

Vi tror att du arbetar med trafikledning idag eller har tidigare erfarenhet inom logistik-och/eller transportarbete.
Krav är att du har god datorvana, god lokalkännedom i Storstockholmsområdet samt goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift.

Anställningsform:

  • Vi tillämpar provanställning om 6 månader
  • Heltid (100%) med fast rullande schema
  • Skifttjänstgöring med varierande arbetstider dag, kväll samt helg

Vi erbjuder:

  • Friskvårdsbidrag
  • Lunchförmån via Rikskortet

Vi ser fram emot att få din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan till: helena.simonsbacka@siriusomsorg.se senast 2022-12-14.

Skip to content