Tjänsten

Sirius behöver förstärka Driften. Tjänsten är en arbetsledande befattning och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Driftens huvudsakliga uppgifter är att bemanna det egna åkeriet samt att se till den egna vagnparken är i gott skick.

Sirius Drift har ett övergripande ansvar att kvalitetssäkra alla processer för det egna åkeriet. Ansvaret innebär att säkerställa att samtliga anställda följer det som avtalats, följer lagar och regler och att Sirius policys och riktlinjer efterlevs.

Driften ska säkerställa att samtliga anställda som representerar Sirius är väl införstådda med verksamhetens mål, har kunskap, befogenheter, motivation och kompetens att följa dem utifrån sin enskilda position.

Tempot är tidvis högt och många saker händer samtidigt, vilket ställer stora krav på samarbete, noggrannhet och fokus.

Profil

Vi söker kreativa lagspelare som klarar av att hantera stressiga situationer. Du är del av ett team, som även under tidspress samarbetar och ser din del i en större helhet. Du behåller ett lugn och hanterar dina arbetsuppgifter metodiskt enligt fastlagda rutiner och policys.

Du är serviceinriktad, initiativtagande och uthållig med fokus på lösningar och resultat. Då arbetet varierar i belastning behöver du vara flexibel och stresstålig med en förmåga att prioritera bland de uppgifter som ska lösas.

Utbildning och erfarenhet

Vi tror att du är en person med flerårig erfarenhet av åkeriverksamhet, med inriktning på drift och bemanning. Krav är att du har god datorvana, god lokalkännedom i Storstockholmsområdet samt goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift.

Information

Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning på heltid med tillträde snarast. Vårt kontor finns på Kvastvägen 4 i Sköndal. Arbetstiderna är dagtid vardagar. Lön efter överenskommelse.

För ytterligare information kontakta Joakim Ferber 076- 861 67 00.

 Ansökan tillsammans CV, personligt brev samt övriga dokument skickas till joakim.ferber@siriusomsorg.se