Sirius resenärsapplikation

Vi har bytt till ett nytt schemaläggnings- och trafikledningssystemet för turbundna resor och skolskjuts. Med det nya systemet kommer en ny resenärsapplikation där du som resenär eller ombud kan följa dina bokade resor i realtid, samt göra av- och påbokningar.

Applikationen finns nu tillgänglig på App Store och Google Play.

Ladda ner appen

Logga in i webbappen

Om din telefons operativsystem inte stödjer nedladdning av applikationen kan du ansluta till den via din webbläsare

Registrering av användare

För att kunna använda applikationen behöver du registrera dig i formuläret nedan. Ange vilken resenär som avses. Om flera resenärers resor ska kunna administreras fyller du i formuläret flera gånger.

Om ombud ska registreras (t ex förälder, syskon eller assistent) anges kontaktuppgifterna i ombudsfliken. Flera ombud kan registreras per resenär.

När formuläret är färdigifyllt kan du ladda ner en bekräftelse.

Inloggning i appen sker med ett för varje resenär unikt ID som består av första bokstaven i för- och efternamn, följt av fyra slumpvis valda siffror. I samband med att varje resenärs schema är färdigplanerat kommer bekräftelser på scheman skickas ut. I dessa schemabekfräftelser framgår resenärens unika ID. Du registrerar dig i appen med ID:t och får då en engångskod skickad till dig på SMS till det telefonnummer som angetts i formuläret ovan. Vid första inloggningstillfället väljer du en PIN-kod som används vid framtida inloggningar.

Schemabekräftelsen kommer på mail från avsändaren schemabekraftelse@siriusomsorg.se och på SMS från avsändaren DRT Solutions. Observera att dessa utskick inte går att svara på. I utskicket finns en länk som leder till schemat. Högst upp finns det kundnummer som du som registrerad användare loggar in i mobilapplikationen med.

Så här använder du appen

Klicka på valfri bild för att bläddra i bildserien.